Animációs filmben ennyi akciójelenet talán még sosem volt, a Jégkorszak 4. javára írandó az is, hogy folytatásos társaival szemben nem fogyott még el a muníció, tudtak újat mutatni, például táncoló, harcos hörcsögök személyében.

 

A Jégkorszak 4. vicces, mint elődei, összehasonlítani érdemes, és méltó is erre. Természetesen a motkány továbbra is minden baj okozója, a kerettörténet mozgatórúgója: Meg persze ott vannak „régi cimboráink”, a lajhárral és kardfogú tigrissel nehezített a mamutcsalád. Bár közhely, de az idő a jégkorszakban sem áll meg: minden változik, és mindig jöhet néhány vad meglepetés. A táplálkozási láncra fittyet hányó három jó barát, Manny, Diego és Sid (a mamut, a kardfogú tigris és a lajhár) újból kénytelen vándorútra indulni: egy óriási földmozgás leszakít a kontinensről egy szigetet, és elválasztja őket a hordától. Jobb híján egy úszó jéghegyre költöznek, és új, hófehér hajójukon igyekeznek partra vergődni.
A trió a nyílt tengeren sem hazudtolja meg magát: a jég hátán is túlélnek, fura tengeri lények, új földrészek és őskalózok között vágják keresztül magukat, és közben egy percre sem veszítik el a humorérzéküket.
Még a motkány is viszontlátja imádott makkját – igaz, olyan körülmények között, melyre egy motkány sem készülhet fel.  

 

Zseniálisan ülő, eredeti poénok, váratlan fordulatok egész sora tarkítja a Jégkorszak negyedik részét. Érdemes akár többször is megnézni, hisz a rejtett gegek talán elsőre nem is találnak mindenkinél célba…

Címkék: animáció Jégkorszak 4. Motkány

A bejegyzés trackback címe:

https://kalmart.blog.hu/api/trackback/id/tr64630094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása